Spring naar de inhoud

Over fourmind

fourmind is gestart vanuit een groot sociaal engagement en gedreven enthousiasme in een meer inclusieve wereld voor iedereen.

Waarom?

Omdat we geloven dat omgevingen beperkingen creëren en niet dat gebruikers beperkingen hebben of geassocieerd kunnen worden met een beperking, laat staan ermee gelijkgesteld worden.

Wij vertrekken niet van normen of labels maar kijken naar de gebruiker achter en voor de creaties en processen. Opmerkelijk is dat deze omgevingen ook als beter voor iedereen worden ervaren en dat producten en diensten het doelpubliek tot vier keer meer vergroten.

Wie?

Ik ben Jasmien Herssens, de creator en bezielster van fourmind. Ik heb een groot hart voor inclusie en ik geloof dat diversiteit een generator kan zijn voor inclusie en creativiteit.

Doorheen mijn leven was ik regelmatig getuige of zelf ervaringsdeskundige van beperkende omgevingen en dit heeft mij enkel meer overtuigd van het belang en de nood aan de creatie van gebruikersgerichte omgevingen, producten en diensten.

Ik heb een doctoraat in Inclusief ontwerpen en 18 jaar academische ervaring in inclusief ontwerpen en architectuur. Inclusief ontwerpen staat voor ontwerpen waarbij niet de gebruiker zich dient aan te passen aan de omgeving, maar de omgeving de gebruiker ondersteunt. Voor mijn onderzoek en bevindingen mocht ik verschillende beurzen en awards ontvangen.

Foto van Jasmien Herssens

Wat?

Zoek jij een andere innovatieve blik op je product, dienst of te ontwerpen omgeving, eentje waar je gebruikers positieve ervaringen van zullen ontvangen en je cliënteel van groeit omdat het simpelweg voor iedereen goed is?

Of ben je op zoek naar inzichten in wijzen waarop je als bedrijf, dienst, organisatie kan bijdragen tot een meer inclusie, dan denken wij heel graag met jou mee.

Wij kunnen jou advies geven, onze kennis delen, ontwerpprocessen faciliteren of onderzoek uitvoeren. Wij zetten beperkingen en ontwerpuitdagingen in de omgeving om in opportuniteiten.

Hoe?

Wij stappen mee in jouw visie, missie en doelstelling en kijken vandaaruit naar opportuniteiten en mogelijkheden om een bestaande of nog te ontwerpen omgeving te verbeteren.

Wij laten stigma’s achterwege en informeren en ondersteunen jou en je medewerkers waar nodig.